Strippenkaart

Strippen met Mindful2.nl

Strippen met Mindful2.nl is 'vogels kijken' tijdens het (hard)lopen...

Op woensdagmorgen om 08.00 uur, iedere zaterdagmiddag om 12.00 uur en op zondagmorgen om 09.00 een uurtje 'Vogels kijken' met Mindful2.nl in het Horsterpark e.o. in Duiven met een strippenkaart. Zes strippen voor slechts €24,00...
(Oud-cursisten van Mindful2.nl ontvangen automatisch 4 strippen extra!)

Moet ik elke week meedoen?
Nee, je doet mee als het jou uitkomt. Aan- of afmelden hoeft niet. We vertrekken exact op de aangegeven tijd met de lopers die er zijn. Je neemt gewoon je strippenkaart mee...

€ 24,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 werkdagen

Strippen met Mindful2.nl

Strippen met Mindful2.nl is 'vogels kijken' tijdens het (hard)lopen...

Strippenkaartlopen op woensdag, zaterdag of zondag met Mindful2.nl is 'lopen met je hart' tijdens het (hard)lopen...

Ook een uurtje 'harTlopen' met Mindful2.nl vanaf het Horsterpark in Duiven met een strippenkaart?

Strippenkaartlopen voor HARDLOPERS:
Dat kan iedere woensdagmorgen om 08.00 uur, iedere zaterdagmiddag om 12.00 uur en op zondagmorgen om 09.00.

Strippenkaartlopen voor BRISK WALKING:
Dat kan iedere zaterdag om 10.30 uur.

Hoe ziet zo'n loopje eruit?
We  starten bij het Theehuis en gaan met een groep(je) hardlopen (of Brisk Walken) op een tempo waarbij we nog met elkaar kunnen praten, de omgeving in ons op kunnen nemen, geuren ruiken en kleuren zien, kortom: in beweging zijn en ontspannen genieten.

Korte warming-up, lekker lopen, cooling-down. Niets meer en niets minder. Lekker laagdrempelig, geschikt voor ieder niveau. Soms doen we iets kleins met loopscholing of ademhalingstechniek, net waar we zin in hebben. Soms lopen we gewoon het park uit en nemen een andere route. Maar we eindigen na een uurtje altijd weer bij het Theehuis.

Moet ik elke keer meedoen?
Nee, je doet mee als het jou uitkomt. Aan- of afmelden hoeft niet. We vertrekken exact op de aangegeven tijden met de lopers die klaar staan. Je scheurt gewoon een strip van je strippenkaart af en neemt die mee om vooraf in te leveren...

Mutaties?
Het kan voorkomen dat door omstandigheden een Strippenkaartloop uitvalt of dat het tijdstip wijzigt: daarom is het fijn als je toestemming geeft om je toe te voegen aan een 'Whatsapp' groep zodat je alle reminders en eventuele wijzigingen tijdig ontvangt. 

Strippenkaart?
Ja, Stripkaartlopen met Mindful2.nl doe je met een strippenkaart: hieronder kun je voor €24,00 een strippenkaart bestellen. Als oud-cursist kun  je tien keer meelopen op de Strippenkaart 'Extra' op de zaterdagen, zondagen of woensdagen die jou uitkomen (=€2,40 per strip).

Heb je geen cursus gevolgd bij Mindful2.nl dan kun je ook meedoen met het stripkaartlopen: op een Strippenkaart 'Regulier' van €24,00 kun je zes keer mee lopen op de zaterdagen, zondagen of woensdagen die jou uitkomen (=€4,00 per strip).

Deelnemers aan één van de cursussen van Mindful2.nl (m.u.v. 100-dagen Sportrusten 'Brons' en 'Zilver') doen tijdens de cursusduur GRATIS mee aan Strippenkaartlopen! Zij kopen GEEN Strippenkaart.

De strippenkaart wordt bij je thuis bezorgt.

N.B.: Zo'n strippenkaart is ook ideaal nadat je hebt deelgenomen aan een vijfweekse cursus Mindful Run of cursus Runningtherapie: je valt niet in een gat en je kunt, als het jóu uitkomt, weer even 'opfrissen' wat je in de cursus geleerd hebt want ik weet immers waar je 'staat' na de cursus...