Zuurstofwinst + GRATIS VOUCHER t.w.v. 15 euro

Bij ademen is het principe 'minder is meer' van toepassing. Door minder lucht op te nemen wordt zuurstof beter afgeleverd aan de spieren, de organen en de weefsels.

 

Het boek 'Zuurstofwinst' geeft je de kennis en de vaardigheden om de zuurstofvoorziening van je lichaam te optimaliseren, met als gevolg een betere gezondheid in het algemeen en grotere sportprestaties in het bijzonder. Maar ook voor niet-sporters of startende lopers is het boek leerzame kost.

VIER BEWEZEN VOORDELEN VAN OXYGEN ADVANTAGE
* Haal meer uit je trainingen door minder zwaar te ademen
* Ervaar de effecten van hoogtetraining, gratis en gewoon hier in Nederland
* Verbeter je energie, je concentratie en je mentale focus
* Word gezonder, fitter en presteer beter

Over 'Oxygen Advantage': de simpele, wetenschappelijk bewezen methode voor sporters om nog gezonder, fitter en, als je dat wil, sneller te worden.
Patrick McKeown is opgeleid tot ademhalingsdeskundige door Dr. Konstantin Buteyko. Hij heeft verschillende boeken geschreven over de Buteyko-methode en heeft wereldwijd met duizenden cliënten gewerkt. Het Oxygen Advantageprogramma heeft hij speciaal ontwikkeld om sporters te helpen hun prestaties te verbeteren.

Marion Meesters is gecertificeerd als Oxygen Advantage-instructeur en vertaalde het boek van McKeown naar het Nederlands. Meesters is daarnaast ook ChiRunning/ChiWalking-instructeur en Energy Control-coach. Zij vertaalde al diverse boeken op het gebied van ChiRunning en ChiWalking en schreef zelf het boek De Kracht van ChiRunning.

*Een aanrader, het boek past naadloos binnen de filosofie van Mindful2.nl Bij aankoop via de webshop van Mindful2.nl een voucher voor een GRATIS CLINIC 'Lopen en ademhaling' op 5 september in het Horsterpark te Duiven (t.w.v. €15,--) cadeau.

€ 20,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 werkdagen