Inschrijven

Vierdaagse training met Mindful2.nl voor de Vierdaagse van Nijmegen van 17-20 juli 2018

"De Vierdaagse-training bij Mindful2.nl is niet alleen maar serieus en intensief: het is ook ontspannen, energie op doen en lol maken!"

De Vierdaagse trainingen van Mindful2.nl starten op maandag 15 januari en vervolgens iedere 2 weken op maandagavond van 19.00-20.15 uur gedurende een half jaar. (Alle weken met oneven nummers). De kosten voor alle trainingen + persoonlijke trainingsschema's + 24/7 feedback bedragen €63 incl. btw.

Zodra onderstaand aanmeldformulier ontvangen is ontvang je binnen een paar dagen een factuur per mail. Na ontvangst van de betaling is je aanmelding definitief. Vervolgens wordt je via mail, Whatsapp en Facebook op de hoogte gehouden van ontwikkelingen tot de start van de trainingen.

Voor de zekerheid nog even dit: Mindful2.nl kan NIET voor een startbewijs voor de Vierdaagse van Nijmegen zorgen! Schrijf je dus tijdig in bij de organisatie van de Vierdaagse om kans te maken op deelname! Dat doe je via de website www.4daagse.nl. Vanaf begin januari 2018 zal de inschrijving via de website mogelijk zijn, het is raadzaam om de site van de 4daagse.nl regelmatig te bezoeken. Er staat ook een hoop andere informatie op waar jij je voordeel mee kan doen.

Mindful2.nl kiest er NIET voor om als groep te gaan lopen omdat je dan aan allerlei regeltjes gebonden bent zoals de verplichting om als groep te lopen en om uniforme kleding te dragen. Je loopt dus in principe individueel en je bent zelf verantwoordelijk voor een startbewijs.

Klaar? Inschrijven maar...

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.