Vierdaagse Nijmegen 2018

De wandeltraining voor de Nijmeegse Vierdaagse 2018 met Mindful2.nl start op maandag 15 januari om 19.00 uur.

Inschrijven voor de Vierdaagse-trainingen van Mindful2.nl kan vanaf 1 december 2017 via een online inschrijfformulier op deze site.


"De Vierdaagse-training bij Mindful2.nl is niet alleen maar serieus en intensief: het is ook ontspannen, energie op doen en lol maken!"


Op dit moment wordt het trainingsprogramma, als voorbereiding op de Nijmeegse Vierdaagse 2018, verder vorm gegeven. Binnenkort zullen de details bekend gemaakt worden. Houdt daarom deze pagina goed in de gaten!

Wat we alvast wel kunnen verklappen:
Tijdens de 2-weekse wandeltrainingen van 75 minuten (iedere oneven week op maandagavond van 19.00-20.15, start 15 januari 2018) zal er veel
aandacht zijn voor onder andere: wandeltechniek, krachttraining (core-stability), uithoudingsvermogen, interval en ademhalingstechniek. Daarnaast zal er ook aandacht zijn voor de materiaalkeuze, voeding en verder alles wat met langeafstandswandelen te maken heeft. De wandeltraining is geschikt voor alle afstanden en alle leeftijden (vanaf 12 jaar) omdat hierin de basis wordt gelegd die voor iedereen geldt.

Daarnaast krijgt iedere deelnemer een persoonlijk samengesteld schema waarin o.a. rekening wordt gehouden met leeftijd en afstand. Dit persoonlijk trainingsschema wordt in eigen beheer uitgevoerd. De langere wandeltrainingen zal je vaak in het weekend plannen, al dan niet samen met andere deelnemers: dat is aan jou...
 
De trainingen zullen gelopen worden in de mooiste (uitdagende) gebieden van de Liemers e.o. met af en toe een 'uitstapje' naar de Veluwezoom in verband met heuveltraining.

Deelnamekosten: 63 euro voor het totaalpakket: 14 trainingen van 75 minuten, persoonlijk trainingsschema gedurende 6 maanden, telefonisch spreekuur en 24/7 bereikbaarheid via mail en whatsapp.

Wil je per mail op de hoogte blijven?