Rotterdam Marathon 07-04-19

Revolutionaire cursus Marathontraining voor de Rotterdam Marathon '19 bij Mindful2.nl

"Ik garandeer je: iedereen die meedoet aan mijn trainingscursus voor de Rotterdam Marathon 2019 haalt de finish met dit 100-dagen schema (*). Sterker nog: haal je de eindstreep niet dan betaal ik je het cursusgeld terug (**). Jouw cursusgeld wordt volledig, de volle 100%, overgemaakt naar KIKA!" (***)

Start marathon training: 7 jan. 2019 in Duiven

Wat kun je verwachten:

* Je krijgt een persoonlijk 100-dagen schema, afgestemd op jouw level...
* Je traint 4 x per week (zelfstandig) waarvan de langste training max. 14K is...
* Om de 14 dgn. een groepstraining vanuit het Horsterpark in Duiven...(****)
* Advies en ondersteuning per mail 24/7...

Wat zijn de voorwaarden:

* Je kunt 10K hardlopen binnen 65 minuten...
* Je hebt geen overgewicht... (*****)
* Je traint op hartslag: je hebt dus een hartslagmeter nodig (v.a. 20 euro te koop bij
   bijvoorbeeld Decathlon)...
* De cursuskosten zijn voldaan vóór de start van de cursus op 7 januari 2019.


Uitleg:

(*): 100-Dagen Sportrusten: De marathon volbrengen met 14 kilometer als langste trainingsloop. Koen de Jong van Sportrusten, is de bedenker van het 100-dagen Sportrusten programma. Inmiddels hebben honderden lopers, waaronder kritische journalisten, met dit trainingsprogramma de eindstreep gehaald.

 

(**): Cursusgeld: De cursus kost 42,20 euro inclusief btw. Je dient jezelf in te schrijven voor de Rotterdam Marathon 2019, dat kan via de website van de organisatie. Na betaling ben je ingeschreven en ontvang je alle informatie.

 

(***): KIKA: KIKA staat voor Stichting Kinderen Kankervrij. KIKA werft fondsen voor onderzoek naar kinderkanker. Het doel is om de genezingskans te vergroten. Mindful2.nl steunt KIKA en heeft besloten om het cursusgeld van alle deelnemers aan deze marathon trainingscursus volledig, 100%, over te maken naar KIKA.

 

(****): Groepstrainingen: De groepstrainingen zijn tweewekelijks op maandagavond met als startdatum maandag 7 januari. Vervolgens op 21 januari, 4 en 18 februari, 4 en 18 maart en een afsluitende training op 1 april. We trainen van 19.00 uur tot 20.30 uur en starten bij 'Het Theehuis' in het Horsterpark te Duiven.