IRONMAN 70.3 | MARATHON VAN ATHENE | ULTRA-MARATHON DES SABLES

Drie opties om voor 'n 'prikkie' als supporter voor KiKa met mij mee te gaan naar zowel Frankrijk, Griekenland als Marokko:

"Shirt-donatie particulieren"

Maar dan letterlijk!

Welke uitdagingen gaat Pijnenburg aan:
1. IRONMAN 70.3 VICHY (Frankrijk) 24-08-2019: 1,9 km. zwemmen, 90 km. wielrennen,
   20,1 km. hardlopen. 

2. MARATHON ATHENE (Griekenland) 10-11-2019: 42.2 km. Route: van Marathon naar
   Athene, de moeder der marathons.

3. MARATHON DES SABLES (Marokko) april 2020: Ultra marathon van 255 km. in zes
   opeenvolgende dagen door de Sahara.

Optie 1:

Voor- en Achternaam
op de rug van al mijn KiKa training- en wedstrijdshirts. Zo ga je mentaal mee naar mij Ironman 70.3 op 24 augustus in Vichy (France), de marathon van Athene op 10 november (Greece) en de zesdaagse Ultra-marathon des Sables door de Sahara (Marokko) begin april 2020.

Optie 2:

Voor- en Achternaam
+
Tekst van max. 50 tekens

op de rug van al mijn KiKa training- en wedstrijdshirts. Met deze tekst zal ik zeker extra gemotiveerd en door jou ondersteund de drie uitdagingen aangaan. Zo ga je mentaal mee naar mijn Ironman 70.3 op 24 augustus in Vichy (France), de marathon van Athene op 10 november (Greece) en de zesdaagse Ultra-marathon des Sables door de Sahara (Marokko) begin april 2020.

Optie 3:

Voor- en Achternaam

Tekst van max. 50 tekens op de rug van al mijn KiKa training- en wedstrijdshirts
+
Je krijgt één van mijn, tijdens de KiKa trainingen en wedstrijden gedragen shirts*, waarop o.a. jouw naam en tekst.
Het (gewassen en gestreken!) shirt* krijg je na afloop in een verrassende verpakking thuis gestuurd! Met jouw motiverende tekst op mijn rug en wetende dat het shirt* na afloop naar jouw toe gaat zal mij een flinke boost geven tijdens de trainingen en zware wedstrijden. Zo ga je mentaal mee naar mijn Ironman 70.3 op 24 augustus in Vichy (France), de marathon van Athene op 10 november (Greece) en de zesdaagse Ultra-marathon des Sables door de Sahara (Marokko) begin april 2020.

* De shirts zijn vanzelfsprekend allemaal in mijn maat (L) omdat ik ze gedurende de trainingen, trainingswedstrijden en de geplande wedstrijden voor KiKa ga dragen. De shirts zijn dan ook bedoeld als 'relikwie', als blijk en bewijs van jouw niet te missen steun in mijn ultieme poging om €25.000 euro aan donaties voor KiKa bijeen te krijgen.