Bedrijven | Organisaties | Zakenleven

IRONMAN 70.3 | MARATHON VAN ATHENE | ULTRA-MARATHON DES SABLES

Drie opties om voor 'n 'prikkie' als bedrijf of organisatie met mij mee te gaan naar zowel Frankrijk, Griekenland als Marokko:

"Shirt-donatie voor bedrijven"

Maar dan letterlijk!

Welke uitdagingen gaat Pijnenburg aan:
1. IRONMAN 70.3 VICHY (Frankrijk) 24-08-2019: 1,9 km. zwemmen, 90 km. wielrennen,
   20,1 km. hardlopen. 

2. MARATHON ATHENE (Griekenland) 10-11-2019: 42.2 km. Route: van Marathon naar
   Athene, de moeder der marathons.

3. MARATHON DES SABLES (Marokko) april 2020: Ultra marathon van 255 km. in zes
   opeenvolgende dagen door de Sahara.

Waarom zou je als bedrijf doneren?

Gerard Pijnenburg: "Je omzet zal er niet direct gigantisch van omhoog schieten. Maar voor een bedrijf is het zowel naar de klanten als naar de eigen medewerkers toe een geweldig gebaar. Je laat als bedrijf of organisatie zien dat je ook sociaal- en maatschappelijk betrokken bent en midden in de Nederlandse samenleving wil staan. In dit geval in het bijzonder voor kinderen met kanker. Ik heb in- en door mijn acties voor KiKa gemerkt dat het als goede doelenorganisatie een erg grote gunfactor heeft bij het publiek, een ondersteunende bijdrage van bedrijven zal dan ook zeer gewaardeerd worden..."

OPTIES VOOR JE LOGO / NAAM

Vier opties voor het logo of de naam van je bedrijf, organisatie, winkel, kantoor etc. op het voorpand van al mijn KiKa-loopshirts.

Er is plaats voor 10 donerende adverteerders op mijn KiKa loopshirt:
Business Donateur Diamant (1x, Hoofddonateur), Business Donateur Goud (2x), Business Donateur Zilver (3x) en Business Donateur Brons (5x).

Uitgangspunt is dat ook het minst grote formaat logo/bedrijfsnaam (Brons) op enkele meters afstand nog goed herkenbaar en leesbaar is, ook op beeldmateriaal (foto/video).

Het grootste formaat (Diamant) zal een blikvanger zijn maar alle 11 logo's zullen in een mix op al mijn social mediakanalen en op nieuw drukwerk worden gecommuniceerd.

Na keuze voor één van de vier opties en overmaken van de bijbehorende donatie wordt een afspraak gemaakt over verdere afstemming m.b.t. de technische aspecten (format logo c.q. bedrijfsnaam) en de verdere samenwerking.

Optie 1: BRONS

LOGO / NAAM à €100,--
Goed zichtbaar op het voorpand van al mijn KiKa training- en wedstrijdshirts. Zo gaat jouw bedrijf of organisatie mentaal mee naar mij Ironman 70.3 op 24 augustus in Vichy (France), de marathon van Athene op 10 november (Greece) en de zesdaagse Ultra-marathon des Sables door de Sahara (Marokko) begin april 2020.

Optie 2: ZILVER

LOGO / NAAM à €250,--
Nadrukkelijk zichtbaar op het voorpand van al mijn KiKa training- en wedstrijdshirts. Zo gaat jouw bedrijf of organisatie mentaal mee naar mij Ironman 70.3 op 24 augustus in Vichy (France), de marathon van Athene op 10 november (Greece) en de zesdaagse Ultra-marathon des Sables door de Sahara (Marokko) begin april 2020.

Optie 3: GOUD

LOGO / NAAM à €500,--
Zeer nadrukkelijk zichtbaar voorop al mijn KiKa training- en wedstrijdshirts. Zo gaat jouw bedrijf of organisatie mentaal mee naar mij Ironman 70.3 op 24 augustus in Vichy (France), de marathon van Athene op 10 november (Greece) en de zesdaagse Ultra-marathon des Sables door de Sahara (Marokko) begin april 2020.

OPTIE 4: DIAMANT

LOGO / NAAM à €1000,--
Pontificaal op het voorpand van al mijn KiKa training- en wedstrijdshirts. Zo gaat jouw bedrijf of organisatie mentaal mee naar mij Ironman 70.3 op 24 augustus in Vichy (France), de marathon van Athene op 10 november (Greece) en de zesdaagse Ultra-marathon des Sables door de Sahara (Marokko) begin april 2020.

Bedrijven die al meedoen: