Hardlopen op een slimme manier: 7x7x7 IS DE ULTIEME UITDAGING 2018

De Zevenheuvelenloop (of ieder ander loopevent naar jouw keuze) met Mindful2.nl en het unieke 100 dagen Sportrusten programma voor hardlopers.


Zondag 18 november 2018 Zevenheuvelenloop Nijmegen:

Zeven mannen, Zeven vrouwen, Zeven heuvelen... en 100-dagen Sportrusten

Start van dit 100-dagen traject door Mindful2.nl: week 33 (13 augustus)

Je kunt nu vast een aanloopje nemen door alvast te starten met een Strippenkaart.


Nu met €50,00 korting:


Mindful2 gaat samen met jou de uitdaging aan!

Beginner of gevorderd, het maakt niet uit! Dus heb je schoon genoeg van een passieve leefstijl, psychische klachten zoals stress en burn-out of heb je het plezier in hardlopen verloren en wil je dit graag op een leuke ontspannen manier hervinden? Doe dan mee om op 19 november de 15 kilometer van de Zevenheuvelenloop in Nijmegen te gaan lopen. Onbegonnen werk? Nee hoor! De Zevenheuvelenloop is het doel maar de weg ernaartoe is het belangrijkste. Wat je onderweg in je 'rugzak' stopt, daar gaat het om!

Smoezen
Vind je (hard)lopen maar niks en zegt je hoofd: 'Te slechte conditie', 'Dat is niet voor mij weggelegd', 'Ik heb nog nooit (hard)gelopen', 'Kan ik toch niet' of nog 1001 andere 'smoezen'?
Maar ben je in je hart toch nieuwsgierig en bereid van de bank te komen en je comfortzone te verlaten? En ook bereid het valse plaatje los te laten dat een 'runner' jong, slank en snel moet zijn? Wil jij liever (hard)lopen dan pillen uit een potje om je lekker te voelen? Dan ben ik er voor je en gaan we samen de uitdaging aan! Op naar de 15K van de Zevenheuvelenloop op 18/11/2018 Nijmegen.

Plezier
Tijdens de Zevenheuvelenloop op 18 november 2018 ga jij bewijzen dat de knop om kan, dat er wegen zijn om jezelf terug te vinden.
We hebben ruim de tijd om in de groepstrainingen jezelf en het plezier in je leven weer terug te vinden.

Buiten
De wekelijkse trainingen (60 minuten) bestaan uit een mix van loopscholing, ademhalings-techniek en mindfulness, we zijn lekker buiten in de natuur bezig. Starten doe je rond 13 augustus 2017, in totaal 15 begeleide sessies van 60 minuten door Mindful2.nl (in 100 dagen). Dit event valt onder de discipline 100-dagen Sportrusten voor hardlopers van Mindful2.nl. Daarnaast train je zelf nog 2x/week aan de hand van een persoonlijk online trainingsschema met 24/7 vraagbaak.

Kosten
Het 100-dagen Sportrusten voor Hardlopers traject via Mindful2.nl voor
'7x7x7' kost €199,-. (inclusief korting van €50,00)
Dit is inclusief intakegesprek, 100-dagen Sportrusten kit t.w.v. €97,--*,
15 trainingen van 60 min., berekenen omslagpunt, trainingsschema's en 24/7 vraagbaak. (Exclusief startbewijs, je mag jezelf inschrijven voor het event.)
*Wie al eerder een 100-dagen Sportrusten kit heeft aangeschaft via Mindful2.nl krijgt €97,-- korting en betaald nog €102,-- voor het traject.

 

*VERGEET NIET OM JEZELF IN TE SCHRIJVEN VOOR DE 7-HEUVELENLOOP!


Vrijblijvend, oriënterend gesprek voor alle details? Meld je aan, ik neem contact met je op...

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.