Marathon des Sables

GEZOCHT:

1. Grens Verlegger(s) M/V/X

Mindful2.nl zoekt nog 2 deelnemers (m/v/x) om samen met de looptrainer van Mindful2.nl een team van 3 lopers te vormen om in april 2020 aan de ultramarathon Marathon des Sables deel te nemen. In 6 dagen zo'n 250K door de woestijn in Zuid-Marokko.

Voordat je reageert op basis van serieuze interesse: verdiep je in deze zware beproeving, één van de zwaardere ultralopen ter wereld op http://www.marathondessables.com/…/marathon-des-sables-maroc en/of Googel eens op 'Marathon des Sables'. Klopt je hart daarna sneller en krijg je 'kriebels in je buik' meld je dan bij Mindful2.nl en mail een korte motivatie naar gp@mindful2.nl

2. Een 'Goed Doel'

Mindful2.nl is op zoek naar input voor een goed doel om te koppelen aan de deelname aan de bovengenoemde Marathon des Sables!

Er zijn ontelbare goede doelen om te steunen maar Mindful2.nl wil graag een goed doel steunen dat door jou wordt aangedragen: motiveer hieronder in maximaal 400 woorden waarom jij vindt dat een door jouw aangedragen doel moet worden gedragen door Mindful2.nl.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.