Marathon Athene 2019

Mindful2.nl rent voor KiKa de ultieme marathon die tot de verbeelding spreekt en zoekt nog drie teamleden...

Ooit wil je het nog eens doen, het is jouw 'once in a lifetime' wens, het is 't nog steeds ontbrekende vinkje op je 'bucketlist':               een MARATHON lopen... Doe het nú!

In samenwerking met KiKa gaat een team van Mindful2.nl deelnemen aan de Marathon van Athene: 42,2 kilometer van het plaatsje Marathon naar de metropool Athene in Griekenland.

Wil jij één van de 4 teamleden zijn en je droom ooit nog eens een marathon te lopen uit laten komen?  Lees dan hieronder verder...
Aanmelden tot uiterlijk zondag 16 september!

Treed jij als teamlid van Mindful2.nl in de sporen van de goden? Het land van cultuur, goden en mythes en de oorsprong van de marathon...

In 490 voor Christus liep de legende van Pheidippides, de jonge Griek, van Marathon naar Athene om het nieuws van de overwinning op het Perzische leger te brengen. Dit is de inspiratie voor deze marathon, hier is het allemaal begonnen. Het is dus niet zo maar een marathon, het is de enige échte marathon! Je loopt vanuit het plaatsje Marathon naar het centrum van Athene, om vervolgens te finishen in het indrukwekkende oude Olympische Stadion (Panatinaikon) van Athene. Deze historische marathon wil je meemaken!

Gratis marathon-training en begeleiding door Mindful2.nl

Gerard Pijnenburg van Mindful2.nl gaat de drie andere teamleden trainen en begeleiden naar de Marathon van Marathon naar Athene volgens een beproefd concept van Sportrusten: 100 dagen Sportrusten. In principe kan iedereen die gezond is trainen met het 100-dagen Sportrusten concept voor afstanden tot en met de marathon (42,2 km), of je nu weinig of veel loopervaring hebt! Je krijgt van Mindful2.nl een individueel trainingsschema dat is samengesteld op basis van een aantal parameters die je van tevoren op geeft. Een marathon blijft 42,2 kilometer maar het goede nieuws is dat met dit concept jouw langste duurloop in de trainingsperiode nooit langer is dan 15 kilometer! Mindful2.nl breekt hierdoor met de traditionele marathontraining waarin duurlopen van meer dan 30 kilometer geen uitzondering zijn...

Fysieke voorwaarden
Grofweg kun je als vuistregel nemen dat:
1. Je in staat moet zijn om 10 km binnen de 65 minuten te lopen.
2. Je niet zwaarder bent dan (lengte in cm. -100 + 10%) x 1 kg.= x kg.
Voorbeeld: ben je 1.75 meter lang dan is het beter niet zwaarder dan 175-100=75 + 7,5 (10%)=82,5 kg. te wegen. Voldoe je niet aan deze voorwaarden dan is een doelgerichte training om aan deze criteria te voldoen aanbevolen. Ook hiervoor biedt Mindful2.nl diverse mogelijkheden: mail gp@mindful2.nl
3. Je geen chronische blessures hebt.

Wat wordt je geboden

Ten eerste, zoals boven beschreven, GRATIS marathon-training en begeleiding door Gerard Pijnenburg van Mindful2.nl. Hij gaat zelf ook mee als teamlid.
Daarnaast zorgt KiKa voor het onderstaande totaalpakket, de enige kosten die je maakt zijn de kosten die in het oranje deel staan onder "Extra's bij te boeken" en "Exclusief". 

Wat moet je er voor doen

1. Veel zin hebben in deze bijzondere, authentieke marathon en het doel waarvoor je
   loopt, KiKa, van harte ondersteunen.
2. Voldoen aan de fysieke voorwaarden zoals eerder op deze pagina genoemd of er
    garant voor staan dat je hier tijdig voor de marathon aan voldoet.
3. Je aanmelden via het aanmeldformulier als teamlid.
4. Minimaal 3500 euro (per teamlid!) aan donaties genereren door sponsoracties die
    je de komende tijd (tot 01-11-2019!) individueel of als team onderneemt. Als team
    moeten we dus het aantal teamleden x 3500 euro bijeen zien te sprokkelen. 

Het vervolg

Nadat je het aanmeldformulier waarbij jij je aanmeldt als teamlid uiterlijk zondag 16 september hebt verzonden neemt Gerard Pijnenburg van Mindful2.nl contact met je op om een datum voor een informatiebijeenkomst te plannen en alvast 'brandende vragen' te beantwoorden. Pas na deze informatiebijeenkomst hoef je definitief te beslissen of je mee doet!