Hardlopen op een slimme manier: Bridge to Bridge Arnhem 2018.

Bridge to Bridge Arnhem (of ieder ander loopevent naar jouw keuze) met Mindful2.nl en het unieke 100 dagen Sportrusten programma voor hardlopers.


Zondag 9 september 2017 Bridge to Bridge Arnhem:

Met Mindful2.nl moeiteloos van 'brug-naar-brug' hoppen in Arnhem met 100-dagen Sportrusten

Start van dit 100-dagen traject door Mindful2.nl: week 23 (v.a. 4 juni)


Nu met €50,00 korting:


Mindful2 gaat samen met jou de uitdaging aan!

Beginner of gevorderd, het maakt niet uit! Dus heb je schoon genoeg van een passieve leefstijl, psychische klachten zoals stress en burn-out of heb je het plezier in hardlopen verloren en wil je dit graag op een leuke ontspannen manier hervinden? Doe dan mee om op 9 september 2018 de 10 Engelse mijlen (16 km) van de  Bridge to Bridge in Arnhem te gaan lopen.

Smoezen
Vind je (hard)lopen maar niks en zegt je hoofd: 'Te slechte conditie', 'Dat is niet voor mij weggelegd', 'Ik heb nog nooit (hard)gelopen', 'Kan ik toch niet' of nog 1001 andere 'smoezen'? Maar ben je in je hart toch nieuwsgierig en bereid van de bank te komen en je comfortzone te verlaten? En ook bereid het valse beeld los te laten dat een 'runner' jong, slank en snel moet zijn? Dan ben ik er voor je en gaan we samen de uitdaging aan! Op naar de 10 EM van de Bridge to Bridge op 09/09/2018 in Arnhem.

Plezier
Tijdens de Bridge to Bridge op 09 september 2018 ga jij bewijzen dat de knop om kan, dat er wegen zijn om jezelf terug te vinden.
We hebben ruim de tijd om in de groepstrainingen jezelf en het plezier in het lopen weer terug te vinden.

Buiten
De wekelijkse trainingen (60 minuten) bestaan uit een mix van loopscholing, ademhalings-techniek en mindfulness, we zijn lekker buiten in de natuur bezig. Starten doe je rond week 23 (rond 4 juni) 2017, in totaal ongeveer 15 begeleide sessies door Mindful2.nl van 60 minuten (in ca. 100 dagen). Daarnaast train je 2x/week zelf nog aan de hand van een persoonlijk online trainingsschema met 24/7 vraagbaak.

Kosten
Het 100-dagen Sportrusten voor Hardlopers traject via Mindful2.nl voor
Bridge to Bridge kost €199,-. (inclusief korting van €50,00)
Dit is inclusief intakegesprek, 100-dagen Sportrustenkit t.w.v. €97,--*,
ongeveer 15 trainingen van 60 min., omslagpunt berekenen, trainingsschema's en 24/7 vraagbaak.  (Exclusief startbewijs, je mag jezelf inschrijven voor het event.)

*Wie al eerder een 100-dagen Sportrustenkit heeft aangeschaft via Mindful2.nl krijgt €97,-- korting en betaald nog slechts €102,-- voor het traject.

*VERGEET NIET OM JEZELF IN TE SCHRIJVEN VOOR DE BRIDGE-TO-BRIDGE LOOP!


Vrijblijvend, oriënterend gesprek voor alle details? Meld je aan, ik neem contact met je op...

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.