GASTENBOEK

Hieronder kun je alles delen over zaken die te maken hebben met Kindful Run, Runningtherapie, Brisk Walking of andere activiteiten van Mindful2.nl in de ruimste zin. Of plaats een oproep als je loopmaatjes zoekt om zelf verder te gaan met Kindful Run nadat je de zesweekse cursus of andere activiteiten via Mindful2.nl hebt gedaan. Je bericht wordt geplaatst na moderering om 'spam' te voorkomen, het kan soms even duren voordat je post zichtbaar is.


Commentaar schrijven

Commentaren: 9
 • #1

  Leyla (zondag, 23 oktober 2016 09:03)

  Het was een leerzame en ook leuke clinic.
  Ik ben door de clinic veel meer bewust geworden van mijn ademhaling.
  Ik ga oefenen met het alleen door de neus in en uitademen tijdens het hardlopen. Ben benieuwd naar de effecten er van.

 • #2

  Juliette (zondag, 23 oktober 2016 17:03)

  Bedankt Gerard Pijnenburg voor de fijne en leerzame ochtend. Veel tips, ( mantra, in - en uitademen door mijn neus, bewustwording van omgeving ipv focus op het hardlopen) gekregen die ik zeker ga gebruiken en eigen probeer te maken.

 • #3

  Kiki (zondag, 30 oktober 2016 08:10)

  Het was een leuke afwisselende clinic met een hoop handige tips. Ik ga er zeker een vervolg aan geven, bedankt Gerard!

 • #4

  John van der Meer (zondag, 30 oktober 2016 09:10)

  Het was een leuke en leerzame ochtend. Focus op ademhalingstechniek en lopen in combinatie met rust-/meditatiemomenten. En natuurlijk schitterend herfst weer. Dank je wel, Gerard.

 • #5

  Batti (dinsdag, 01 november 2016 13:48)

  Dank voor je gepassioneerde clinic. Hem geven wordt je snel genoeg eigen. Gewoon lekker veel doen en dat komt ongetwijfeld goed. De clinic zit sterk in elkaar, is leerzaam, leuk en gemakkelijk te volgen. Heel veel succes!

 • #6

  Rikie (zondag, 06 november 2016 15:54)

  Op 29 oktober aangesloten bij je clinic onder ideale weersomstandigheden. Dat droeg zeker bij aan een leuke ervaring met nieuwe inzichten op het gebied van hardlopen.Ik ga er zeker tips van gebruiken, m.n. de neusademhaling. Bedankt Gerard!

 • #7

  Anje (dinsdag, 14 februari 2017 17:56)

  In januari 2017 gestart met Running Therapie. Helaas voortijdig daarmee moeten stoppen vanwege overbelasting knieën. Maar als alternatief doe ik nu samen met Gerard aan Brisk Walking; lekker stevig doorlopen, inspannend, maar niet overbelastend! Heerlijke manier van bewegen! Naast ademhaling en armbeweging in de gaten houden ook nog genieten van alles wat we onderweg zien.
  Fijn, dat je een alternatief plan kon en wilde inzetten, Gerard!

 • #8

  Stefanie (dinsdag, 14 februari 2017 20:44)

  In januari gestart met Runningtherapie met als doel "leegmaken van het hoofd" door te bewegen. Bijkomend streven: ongeveer een half uur kunnen hardlopen.
  Daarbij niet over eigen grenzen gaan maar waarbij ademhaling en, jawel, ook doorzettingsvermogen leidend zijn. Leuke en gezellige trainingen met bijzondere en afwisselende oefeningen. Op naar de laatste weken Gerard!

 • #9

  Robert (zondag, 19 februari 2017 10:53)

  In Januari gestart met running therapie!!prettige en gezellige curcus,
  waardoor ik het plezier in het lopen weer heb terug gevonden! door te trainen op de ademhaling houd ik het lopen veel makkelijker en langer vol. Laatste training afgesloten op de posbank!! Gerard bedankt!!