BEDRIJVEN & ORGANISATIES

Ga eens op de loop met je organisatie...

Speciale pakketten Kindful Run, Runningtherapie, Brisk Walking en 100-dagen Sportrusten op maat voor bedrijven & organisaties vanaf 2 medewerkers. Of een clinic vanaf 90 minuten. Neem contact op met Mindful2.nl, partner van Sportrusten.nl, voor een vrijblijvende oriëntatie met presentatie op jouw locatie over alle mogelijkheden:


Werknemers klaren klussen weer met een glimlach...

 

Minder ziekteverzuim en fitte werknemers (ook om 16:00 uur)

Je hebt een mooi bedrijf en goede medewerkers. Er zijn genoeg uitdagende opdrachten om voldoening uit het werk te halen en dat wordt gewaardeerd door de mensen die voor je werken. Maar er gaat wat mis op de werkvloer. De gevolgen van zittend stressen worden zichtbaar...


'Mijn werknemers zijn na een ochtend werken minder scherp. Bij de koffieautomaat zijn ze jachtig en steeds vaker prikkelbaar als er een deadline in de lucht hangt en de klus geklaard moet zijn. Ze hebben moeite om met focus één taak te doen. De lunch wordt overgeslagen en steeds meer van mijn mensen hebben last van ‘welvaartsziekten’: hoge bloeddruk, overgewicht, slapeloosheid of hartkloppingen. Ik heb zelfs werknemers met een burn-out thuis zitten'.

 

Dat kan beter, met preventieve hulp van Mindful2.nl!


Het kan ook anders: jouw werknemers halen de deadlines en klaren de klussen met een glimlach: minder stress, minder klachten en méér energie. De productiviteit gaat omhoog (en dus de omzet), maar je werknemers hebber er lol in en halen er voldoening uit. Je hebt de bedrijfsarts veel minder nodig, weg met reïntegratieprojecten en problemen van vervanging van je goede (maar zieke) werknemer.

Jouw werknemers:
* Maken grapjes bij de koffieautomaat

* Zijn een TEAM
* Zijn fit
* Zijn energiek en productief, ook na de lunchpauze
* Raken wat kilo’s kwijt
* Concentreren zich beter op een taak
* Zijn niet meer ziek


Het mes snijdt aan twee kanten: minder zieken en een hogere omzet.
En het mooiste: ze hebben er weer lol in!

 

Het is niet zo moeilijk

Als zittend stressen de norm is (met alle gevolgen), dan is de oplossing simpel: meer bewegen en vaker ontspannen. En jij kan je hele bedrijf meekrijgen. Met een beetje hulp van een expert op het gebied van bewegen en ontspannen. Kijk maar. Het filmpje duurt nog geen 3 minuten en na het kijken denk je: ‘Verrek zo zit het’...

Met Minful2.nl haal je expertise in huis

Hard werken is natuurlijk goed. En stress is geen enkel probleem. Het is alleen funest als je nooit meer kunt ontspannen. Op het werk niet, thuis niet en in je slaap niet. 

Mindful2.nl helpt jou, je bedrijf en je werknemer:

* Met motivatie om te gaan bewegen
* Met advies over ontspannen
* Met advies over slim sporten
* Met het beantwoorden van vragen
* Met het behalen van hun einddoel
* Met een grapje

Mindful2.nl heeft speciale pakketten Kindful Run, Runningtherapie, Brisk Walking of 100-dagen Sportrusten op maat voor bedrijven & organisaties (vanaf 2 medewerkers). Of clinics vanaf 60 minuten, ook ideaal als break in een bedrijfsdag of bedrijfsuitje. Bijna alles is mogelijk.

Neem nú contact op met Mindful2.nl en maak binnen één minuut een afspraak voor een vrijblijvende oriëntatie inclusief presentatie op locatie over de oneindige mogelijkheden voor jouw bedrijf!


Hé baas, zit er al beweging in je kerstpakket?

Upgrade het kerstpakket 2017 voor je werknemers: stop er een flinke strip beweging in en oogst fitte, energieke en vrolijke werknemers. Prijzen vanaf €2,45 tot €...,..


Bedrijven die jou voorgingen met ondersteuning van Sportrusten: