· 

Op weg naar de Marathon des Sables

BLOG #004 MdS…

Maandag 27 augustus ga ik mijn 'licht' opsteken in Zoetermeer bij MudSweatTrails… MudSweatTrails is een platform opgezet door én voor enthousiaste Trailrunners in Nederland en België. Ze zijn In 2009 begonnen om deze passie met meer mensen te delen.

En het mooie is ze hebben ook een winkel! De 'Store' zoals ze dat zelf noemen: de MST store! Volgens horen zeggen heeft de winkel van MudSweatTrails het grootste assortiment trailrunschoenen, trailrunkleding en trailrunaccessoires voor de aktieve trailrunner. Echt iets voor mij dus zou je zeggen, want zeg nou zelf: die Marathon des Sables is niet echt een marathon (42,2 km.) maar een ultratrail van ruim 250 kilometer in zes dagen...

Ik heb MudSweatTrails gisteravond een mailtje gestuurd dat ik a.s. maandag rond twee uur 's middags bij ze wil zijn. Alleraardigst mailtje terug:

"Wat een mooie uitdaging! Spannend ook. Tom Maessen zal er maandagmiddag zijn. Hij heeft in 2014 de MdS gelopen en zal je adviseren en zijn ervaringen delen. Tot maandag, Marja van MST Store".

Kijk, zo maken we meters! Ik ben al begonnen met een lijstje van wat ik Tom allemaal wil vragen. Spannend, alsof ik als een kleuter naar de snoepwinkel mag...

O ja, ik kwam gisteren bij het struinen op internet en op zoek naar "ultralopen en maaltijden" op de site van Sanden en dan specifiek op één van hun webshops: Outdooraccessoires. Daar heb ik, op proef, 5 Forestia self heating maaltijden besteld. Ze worden morgen op de mat afgeleverd dus ik zeg er nu verder niets meer over: meer in mijn volgende blog over dit warenonderzoek!